Marmeladeja, kuusenkerkkäsiirappia ja luonnonkosmetiikkaa, Yrttiaika

Yrttiaika

19 maalis 2021 | Kosmetiikka, Makeiset, Ruoka

Yrttiaika – kuinka inspiroiva sana. Aina on aikaa yrteille, yrtit ovat ajattomia, yrtit sopivat jokaiseen aikaan, nyt on aika hemmotella itseään yrteillä, luonnolla, luonnollisuudella… Voisin jatkaa sanaleikkejä Yrttiajasta aivan loputtomiin. Yrttiajassa on myös voimaa, energiaa, naisenergiaa. Yrttiaika on pohjoispohjanmaalainen osuuskunta, jonka muodostaa viisi naisyrittäjää. Heillä kaikilla on yhteinen intohimo ja he ovat tehneet unelmistaan totta lyöttäytymällä yhteen ja perustamalla Yrttiajan. Heitä kaikkia yhdistää palava rakkaus pohjoisen luontoa kohtaan.

Yrttiajan yrittäjien käsissä valmistuvat mausteet, marmeladit, siirapit, suolat, teet, luonnonkosmetiikka, pyykkietikka ja jopa hemmottelutuotteet lemmikeille. Ja kaikki nämä valmistuvat arktisen alueen kasveista. Suuri osa tuotteista on myös vegaanisia. Yrttiajan luonnonkosmetiikka noudattaa sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerejä, vaikka tuotteita ei vielä ole virallisesti sertifioitu.

Yrttiajan tuotteita saa nyt myös Joulureen verkkokaupasta. Valikoimassa on tällä hetkellä marmeladeja, kuusenkerkkäsiirappia, mausteita sekä luonnonkosmetiikkaa, mutta tuoterepertuaaria kasvatetaan koko ajan. Olen todella ihastunut näihin Yrttiajan tuotteisiin. Kehon lisäksi ne hellivät myös silmää, pakkaukset ovat hyvännäköisiä ja niitä on ilo antaa lahjaksikin. Erityisen kauniita mielestäni ovat marmeladit, jotka kuultavat niin upeina, ettei niitä meinaa raaskia syödä. Ja saippuat vasta suloisia ovatkin! Kukan muotoiset ruusumerisuolasaippua sekä koivumerisuolasaippua toimivat myös koristeina kylpyhuoneessa.

Koivumerisuolasaippua, Yrttiaika

Koivumerisuolasaippua. Kuva: Yrttiaika.

Luonnonkosmetiikka, Yrttiaika

Joulureki Shopissa on tällä hetkellä myynnissä Yrttiajan luonnonkosmetiikkavalikoimasta kehäkukkavoidetta, ruusumerisuolasaippuaa, koivumerisuolasaippuaa, nokkosshampoota, kehäkukkashampoota sekä kylpysuolaa.

Marmeladeja ja kuusenkerkkäsiirappia, Yrttiaika

Yrttiajan ihanat marmeladit maistuvat ihan sellaisenaan ja kuusenkerkkäsiirappi sopii esimerkiksi jälkiruokiin.

Yrtteja ja mausteita, Yrttiaika

Yrttimausteet ja -suolat sopivat kaikkeen ruuanlaittoon.

0 kommenttia