Vadelmaiset suklaaruudut.

Vadelmaiset suklaaruudut

24 marras 2012 | Makeat piirakat | 0 Kommenttia

Nämä vadelmaiset suklaaruudut ovat täyteläisen suklaisia. Yhdestä pellillisestä tulee kerralla melkoinen määrä tarjottavaa. Kestävät mainiosti myös pakastamista. Ohje on uusimmasta Leivotaan-lehdestä.

 

Vadelmaiset suklaaruudut

Suklaataikina

300 g tummaa suklaata

200 g voita

2 dl sokeria

4 kananmunaa

3,5 dl vehnäjauhoja

1 tl vaniljasokeria

Tuorejuustotaikina

200 g maustamatonta tuorejuustoa

0,5 dl sokeria

1 kananmuna

1 rkl vehnäjauhoja

2 dl vadelmia

Suklaataikina: Sulata suklaa ja voi sekaisin vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi. Lisää vaahto haaleaan suklaa-voiseokseen. Lisää jauhot ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Tuorejuustotaikina: Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa.

Kaada suklaataikina uunipellille. Levitä tuorejuustotaikina suklaataikinan päälle veitsen tai nuolijan avulla. Painele vadelmat tasaisesti taikinan päälle. Paista 175 asteessa n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.