Uneton Seattlessa dvd

Uneton Seattlessa – Sattumalta

22 marras 2011 | Elokuvat

Pidän komedioista. Erityisesti romanttisista komedioista. Mielestäni niiden ehdotonta jouluista parhaimmistoa ovat Uneton Seattlessa (Sleepless in Seattle) ja Sattumalta (Serendipity). Vaikka nämä elokuvat eivät olekaan uusimmasta päästä, molempia näyttää vielä olevan oikein hyvin saatavilla ainakin nettikaupoissa, jopa BluRaynä.

Uneton Seattlessa on varmasti suurimmalle osalle jo tuttu. Se on saanut ensi-iltansa vuonna 1993 ja pääosissa ovat upeat Tom Hanks ja Meg Ryan. Tarina alkaa jouluaatosta ja loppuu ystävänpäivään. Elokuva on mukavasti jouluinen, ihanasti romanttinen, sopii erinomaisesti niin sinkuille kuin naimisissa olevalle – itse olen katsonut tämän elokuvan kaikissa mahdollisissa parisuhteen olomuodoissa.

Aivan yhtä ihastuttava, joskin vähemmän tunnettu elokuva on Sattumalta. Elokuva on ilmestynyt vuonna 2001 (Suomen ensi-ilta oli joulukuussa) ja pääosia näyttelevät John Cusack ja Kate Beckinsale. Jopa sydämiä särkevä John Corbett vilahtaa sivuosassa. Elokuvan englanninkielinen nimi, Serendipity – onnekas sattuma, kertoo elokuvan ytimen. Kuinka todennäköisesti epätodennäköinen tapahtuu kahdesti? Tämäkin tarina alkaa joulusta ja päättyy myös jouluun.

Voin vakuuttaa, että jos pidät romanttisista komedioista, näissä on ainekset täydelliseen joulunajan leffailtaan. Ehkä vielä lisäisin pakettiin pari kuppia kuumaa kanelikaakaota, vaahtokarkkeja ja kynttilänvaloa.

Serendipity dvd.

0 kommenttia