Tyynelän tonttu, Elias.

Tyynelän Elias

27 joulu 2015 | Koristeet

Meille muutti jouluaattona meidän ensimmäinen Tyynelän tonttu, Elias nimeltään. Olen jo jonkin aikaa ihastellut internetin kautta Tyynelän tonttuja ja suunnitellut tonttulassa vierailua. Nyt kun Eliaskin on meille muuttanut, niin ensi kesänä teen suunnitelmista totta. Elias on kotiutunut oikein hyvin ja kissatkin ovat sopeutuneet Eliakseen hyvin. Tästä se meidän yhteiselo alkaa.

Joululahjaksi sain myös kauniin lasisen joulupallon. Tykkään tästäkin kovasti, sillä ”Have yourself a merry little Christmas” on yksi lempijoululauluistani.

Joulupallo, Have yourself a Merry little Christmas.

Tänä vuonna en ehtinyt television joulukalenteria seuraamaan ollenkaan. Histamiini on minun muistoissani kaikkien aikojen paras joulukalenterihahmo. Löysin Histamiinin joulukalenteri-DVD:n kaupasta kohtuuhintaan juuri ennen joulua ja tänä iltana sitä katsellaankin koko joulukuun edestä.

Histamiini joulukalenteri.

Vaikka joulu onkin jo ohi, niin Joulureki ei pysähdy. Kirjoittelen tätä blogia pitkin vuotta, toki huomattavasti harvemmin kuin syksyllä ja joulun alla. Alkuvuodesta ja kesällä on hyvin aikaa kokeilla vanhojen joululehtien ei-niin-jouluisia-reseptejä ja bongailla jouluun liittyviä juttuja milloin mistäkin. Jouluisissa alennusmyynneissäkin on jo käyty, mutta siitä lisää jonain toisena päivänä.

0 kommenttia