Puinen, punainen täytettävä joulukalenteri ja pienin puinen junan veturi.

Täytettävät joulukalenterit

20 loka 2015 | Joulukalenterit

Tämä on jo neljäs joulu, kun teen kummipojalleni ja hänen siskolleen joulukalenterit. Puinen joulukalenterikehikko on ollut sama jo kolme vuotta ja kestää varmasti ihan niin pitkään kuin joulukalenterille on tarvetta.

Joulukalenterien päälle olen liimannut puisen veturin ja vaunut, joissa on lasten nimikirjaimet. Molemmilla on onneksi sen verran lyhyt nimi, että kirjainvaunut juuri ja juuri mahtuvat kalenterien päälle.

Punainen puinen täytettävä joulukalenteri ja pieni puinen junan veturi.

Viime vuonna täytin kalenterit legoilla, jotka laitoin luukkuihin kokoamisjärjestyksessä ja kokoamisohjeet mukaan. Lisäksi laitoin tarroja ja karkkeja. Se osoittautui niin suosituksi ratkaisuksi, että tein tänä vuonnakin sisällön legoista. Ostin vain hieman isommat legopaketit kuin viime vuonna ja jätin tarrat pois. Legojen lisäksi luukuissa on tänäkin vuonna karkkeja. Lapset ovat tänä jouluna 6- ja 4-vuotiaita, joten ovat helpossa iässä joulukalenterien suhteen. Ovat sen verran isoja, että osaavat olla syömättä pieniä osia, mutta kuitenkin vielä kelpaa kummitädin tekemät joulukalenterit.

Lego-paketit avattuna, Lego City, Lego Friends.
Lego-paketin kokoamisohjeet.
Lego-paketin kokoamisohjeet.
Paljon paperikääreisiä jouluisia makeisia joulukalenteriin.

Vaikka kalenteriluukut ovatkin aika isoja, niin jotkut palikat olivat niin suuria, etteivät mahtuneet luukkuihin. Nämä palikat laitoin jouluisiin pussukoihin ja kyseisen päivän lego-ohjeeseen kirjoitin, mikä pussukka pitää avata kyseisenä päivänä. Pussukat suljin tarroilla ja laitoin naruilla roikkumaan veturiin ja junanvaunuihin.

Tarroja ja pieniä jouluisia pusseja.

0 kommenttia