Puinen punainen täytettävä joulukalenteri.

Täytettävä joulukalenteri

8 marras 2013 | Joulukalenterit

Viime vuonna tein joulukalenterit kummipojalle ja hänen siskolleen. Oli todella mukavaa puuhaa ja joulukalentereiden saajat siinä määrin tyytyväisiä, että päätin tehdä saman tänäkin vuonna. Halusin hankkia uudet täytettävät kalenterit viimevuotisten pahvisten tilalle. Itse en ehtinyt/jaksanut ruveta kalenteripohjia tekemään, joten täytyi tyytyä valmiisiin vaihtoehtoihin, joita olikin yllättävän vähän. Kankaisia kalentereita löytyi paljonkin, mutta kaikissa oli sama vika, nimittäin kalenteriluukun suu oli niin avonainen, että niistä olisi helposti nähnyt luukun sisällön. Viimeinkin löysin tällaiset ihanat puiset kalenterit Suomalaisesta kirjakaupasta, eikä hintaakaan ollut kuin 19,90 €/kpl.

Koskapa molemmille lapsille tuli nyt samanlaiset kalenterit, laitan vielä kalenterin päälle jotain jouluisia koristeita ja kalenterinomistajan nimen kalentereiden sekoittamisen välttämiseksi.

Ja tällaista kaikkea hankin kalentereiden sisään.

Karkkeja ja pieniä leluja joulukalenterin täytteeksi.

Joulukalentereiden saajat ovat 3- ja 4-vuotiaita, joten ikä piti ottaa huomioon täytteitä hankkiessa. Karkkien lisäksi kalentereihin tuli tarroja, pieniä leikkifiguureita, pikkuauto, hiuspompuloita sekä Angry Birds -palapeli. Palapelin palasia jaoin tasaisesti molempiin kalentereihin kokoamisjärjestyksessä. Palasten järjestyksen selvittämiseksi jouduin kokoamaan palapelin ensin itse. Säikähdin palapelin vaikeutta, mutta jospa lapset ovat nokkelampia kuin minä ja saavat koottua palapelin ainakin vanhempien avustuksella pitkin joulukuuta. Laitoin palapelin paloja noin joka toiseen luukkuun. Karkkeja tuli luonnollisestikin jokaiseen luukkuun muiden täytteiden lisäksi.

Nyt siis vaan odotellaan joulukuun alkua ja jännitetään mitä joulukalentereiden saajat sisällöstä tykkäävät. Palaute ainakin on varmasti aitoa, sen verran pienistä yllätettävistä kun on kyse!

0 kommenttia