Pienet Suomenliput hammastikuissa.

Suomen liput

6 joulu 2011 | Askartelut & Käsityöt, Koristeet

Meillä oli tarkoitus mennä tänään ystävien luokse itsenäisyyspäivän päivälliselle. Minulla oli tarkoitus tehdä viemisiksi valkosuklaamustikkamuffinsseja sinisellä ja valkoisella kuorrutteella ja koristella ne talvisilla muffinssipapereilla ja Suomen lipuilla. Koskapa olen onnistunut hankkimaan itselleni oikein megaflunssan, joudumme jättämään vierailun väliin jo sen takia, etten tartuttaisi tautiani ystäväperheen lapsiin. Enkä kyllä kuumeisena jaksaisikaan. Yllättäen jäi sitten leipomuksetkin tekemättä. Mutta Suomen liput tein jo viime viikolla valmiiksi.

Yrityksen ja erehdyksen kautta sain muokattua mieleiseni lippumallin. Kun tulostat lippujen kuvan niin pitkäksi kuin A4-arkille mahtuu, tulee aika hyvänkokoisia lippuja.

Leikkaa liput kahden lipun suikaleiksi mustia viivoja pitkin. Taita suikaleet kahtia ja liimaa cocktail-tikun päähän. Vaihtoehtoisesti voi tulostaa liput valkoiselle A4-tarra-arkille, jolloin askarteluun ei tarvitse liimaa ollenkaan. Tällöin lipuista tulee suoria ja ovat nopeammin käyttövalmiita. Omani olen liimannut erikeeperillä ja lippujen pinta jäi valitettavan kuprulle.

Suomen lippuja arkki askartelua varten. Tulostettava malli.

0 kommenttia