Käsintehtyä suklaata Chocoksilta

Parhaat suklaat tulevat Chocoksilta

13 maalis 2021 | Makeiset

Joulureki Shop -verkkokaupan avaamisen myötä olen saanut tutustua moniin muihin yrittäjiin ympäri Suomen, mutta erityisesti täällä Oulun alueella. Yksi Joulureki Shopin hyllyille valikoituneista helmistä on Chocoksin suklaa useassa eri muodossa. Valikoimassa on tällä hetkellä suklaalevyjä sekä yksittäin että lahjapakkauksessa, suuria sydämenmuotoisia suklaalevyjä sekä konvehteja. Vaikea sanoa, mikä näistä suklaista on parasta, koska kaikki ovat uskomattoman hyvänmakuisia ja todella kauniita. Yleensä en pidä appelsiininmakuisesta suklaasta, mutta Chocoksin valmistamana jopa appelsiinikonvehdit ovat niin hyviä, että niitä tekee mieli lisää!

Chocoksi on oululainen yritys, jonka takaa löytyy keittiöpuolen rautainen ammattilainen Jouni Rusanen. Jouni on koulutukseltaan kokki, keittiömestari ja leipuri-kondiittori. Chocoksin hän perusti vuonna 2015. Haukiputaan Martinniemessä valmistuvat käsityönä suklaiden lisäksi myös upeat kakut monenlaisiin tilaisuuksiin. Chocoksi järjestää tilauksesta myös räätälöityjä suklaakursseja ja -tastingeja.

Chocoksin suklaat löytyvät Joulureki Shopin herkkuosastolta. Valikoima vaihtelee, joten jos oma suosikkisi ei löydy valikoimasta, niin toiveita voi lähettää minulle sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (a) joulureki.fi. Myös toiveita uusista mauista voi esittää. Halutessasi voit tilata suklaat myös valmiiksi paketoituna suoraan lahjan saajalle lähetettynä. Ja suklaahan maistuu aina, sitä varten ei tarvitse odottaa joulua, pääsiäistä tai syntymäpäivää.

Suklaakonvehdit, Chocoksi
Konvehdit, Chocoksi
Tyrnikonvehdit, Chocoksi
Tummasuklaakonvehdit, Chocoksi
Caramelsuklaa salmiakki-lakritsijuuri, Chocoksi
Suklaat, Chocoksi
Suklaat, Chocoksi

0 kommenttia