Minna Eleonoor Oot mun joulu aina

Oot mun joulu aina

22 marras 2020 | Musiikki

Joulussa minulle tärkeintä on musiikki. On todella vaikeaa valita, mikä kaikista ihanista jouluun liittyvistä asioista on tärkeintä, mutta kun asioita alkaa riisumaan joulun ympäriltä, niin musiikki jää viimeisenä jäljelle. Kaikesta muusta voisi pakon edessä luopua, mutta ilman joulumusiikkia joulu ei tunnu joululta. Mikä tahansa päivä tuntuu joululta joulumusiikkia kuunnellessa. Siksipä kuuntelenkin joulumusiikkia ympäri vuoden.

Uusia joululauluja tulee harvoin. Tai ainakin sellaisia uusia joululauluja, jotka jäävät mieleen. Viime vuosien uusista joulubiiseistä olen erityisen ihastunut Erinin Jouluna saa -biisiin. Voisin laulaa sitä ihan mielin määrin. Toinen suosikkini uusista joulubiiseistä on Antti Tuiskun Mikko vaan paketoi. Kuuntelen sitä todella usein, kun paketoin Joulureki Shopista lähteviä paketteja. Voi kunpa saisinkin paketoitua paketteihin sen fiiliksen, joka minulla on aina paketteja tehdessä ja laulaessa! Olen harrastanut koko elämäni musiikkia, laulanut ja soittanut pianoa, joten musiikki kulkee mukana ihan aina. Ja eniten mukana kulkee joulumusiikki.

Tälle vuodelle olen löytänyt jo yhden aivan ihanan uuden joulubiisin, nimittäin Minna Eleonoorin Oot mun joulu aina. Tämä on todella kaunis kappale. Vaikka se on hieman haikea, siinä on lämmin ja positiivinen tunnelma. Käykää ihmeessä kuuntelemassa Minna Eleonoorin uusi joululaulu Spotifyssä. Sieltä löytyy myös Minna Eleonoorin tekemä soittolista, jossa on tällä hetkellä reilut parikymmentä joululaulua eri esittäjiltä. Kuuntelen Spotifystä paljon soittolistoja ja tämä meni heti seurattavien soittolistojen joukkoon.

 

Kuva: Minna Eleonoor

0 kommenttia