Nyhtökaurarullat.

Nyhtökaurarullat

30 loka 2016 | Suolaiset leivonnaiset | 0 Kommenttia

Tänään tein nyhtökaurarullia muutaman vuoden takaisten porosuupalojen reseptillä. Nyhtökaura toimi rullissa erinomaisesti. Valitettavasti löysin kaupasta ainoastaan sellaisia rullarieskoja, joiden ”parasta ennen” -päiväys on jo huomenna. Rieskat eivät olleet enää riittävän tuoreita ja ne halkeilivat rullatessa. Tämän vuoksi rullista ei tullut pyöreitä, kuten kuvasta näkyy. Maku oli silti erinomainen.

 

Nyhtökaurarullat (40-50 kpl)

rieskalevyjä (esim. pussillinen Fazerin Rullarieskaa)

150 g maustamatonta nyhtökauraa

250 g maustamatonta tuorejuustoa

30 g piparjuuritahnaa

300 g ranskankermaa

2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna

Paista nyhtökaura paistinpannulla ja mausta se suolalla ja pippurilla. Sekoita nyhtökaura, tuorejuusto, piparjuuritahna, ranskankerma ja persilja täytteeksi. Levitä täytettä rieskoille. Kääri rieskat napakaksi rullaksi ja leikkaa annospaloiksi. Yhdestä Fazerin Rullarieskalevystä tulee 6-7 suupalaa.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.