Metkatuote myymälä

Metkatuote

14 touko 2021 | Juomat, Makeiset

Iissä on aivan ihana kauppa, Metkatuote. Ja tällä kaupalla on ihana kauppias, Kaisa Korkala. Kaisa on aiemmin ollut 10 vuotta ruokakauppiaana ja viime vuonna hän osti siilinjärveläisen Metkatuotteen ja toi sen Iihin. Olen erittäin onnellinen, että Oulun lähellä on näin ihana kauppa! Välimatka ei kuitenkaan ole este muillekaan, sillä Metkatuotteen tuotteita myydään nyt myös Joulureen verkkokaupassa. Kaisan Metkatuote sijaitsee Iissä aivan nelostien varressa, joten siellä kannattaa pysähtyä ohikulkiessa. Tässä muutama kuva myymälästä:

Metkatuote Kaisa
Metkatuote myymälä
Metkatuote maitolaituri
Metkatuote myymälä

Monet Metkatuotteen tuotteet muodostavat tuotesarjoja, jotka sisältävät esimerkiksi teetä, kahvia, makeisia tai suklaita. Näitä tuotesarjoja ovat muun muassa Tunturiväen, Sekatavarakaupan, Raktorikuskin, Wanhan kaupan, Telttailijan, Mummolan, Kyläläisten ja Kyläkaupan tuotesarjat.

Metkatuote myymälä

Joulureen verkkokaupassa on tällä hetkellä myynnissä Metkatuotteen teetä, kahvia, glögiä ja makeisia. Tarjolla on monia eri makuja ja ne sopivat yhtä hyvin itsensä hemmotteluun kuin lahjaksikin. Kaikki pakkaukset ovat todella kauniita, joten herkullisten makujen lisäksi on tarjolla myös silmänruokaa. 

Metkatuotteen teet ja kahvit
Metkatuote tuotteita

Ja mikä onkaan oma suosikkini? Niitä on oikeastaan kaksi, enkä osaa näiden välillä päättää kumpi on parempi. Ykkössijan jakavat Sekatavarakaupan salmiakkipastillit ja Polka Fudge. Salmiakit ovat kovia pastilleja ja rasia riittää pitkään – siis jos malttaa olla syömättä… Polka Fudget ovat pehmeää fudgea, jonka seassa on polkakarkkien palasia. Nimensä perusteella voisi ajatella, että nämä fudget ovat todella makeita, mutta mielestäni ne eivät ole ollenkaan liian makeita, vaan juuri sopivia.

Metkatuote Sekatavarakaupan salmiakki

Tervetuloa metkoille ostoksille sekä Joulureen verkkokauppaan, että Metkatuotteen myymälään Iihin!

t. Teija

0 kommenttia