Marabou Symphony -konvehdit

21 loka 2011 | Makeiset

Joulumakeiset ovat jälleen tulleet kauppoihin. Lähes konvehtien syömistäkin mukavampaa on hypistellä ja ihastella uusia ihania pakkauksia kaupassa. Tänään käsiini jäi uusi Marabou Symphony –konvehtirasia ja sehän tuli oikein kotiin asti.

Rasiassa on 400 g maitosuklaakonvehteja ja hinta oli 4,85€. Rasiasta löytyi nämä konvehdit: pähkinäcrisp, suklaamedaljonki, appelsiinitryffeli, suklaatryffeli, toffee sinfonia, pähkinänougat, mansikkakonvehti, karamelli ja hasselpähkinäkinuski.

Jo ennen rasian avaamista ihastuin konvehtilajitelmaan. Nimien perusteella tykkäisin kaikista muista paitsi appelsiinitryffelistä. En vain pidä appelsiinin ja suklaan yhdistelmästä, joten tätä konvehtia en edes maistanut. (Mieheni maistoi ja kommentti oli: ”ihan ok”.) Kaikkia muita konvehteja maistoin. Ja tykkäsin paljon. Tykkäsin jokaisesta erikseen. Mutta. Tässä rasiassa on yksi mutta. Tuli äklö olo jo kolmannen konvehdin jälkeen. Se aiheuttaa melkoisen ristiriitaisia tunteita. On oikein hyvä, jos ei pysty syömään enempää kuin kolme konvehtia. Siitä tulee itselle todella hyvä omatunto, kun säästyy neljännen, viidennen, kuudennen ja ties kuinka monennen konvehdin kaloreilta. Mutta miksi laittaa 400 g konvehteja yhteen rasiaan, jos pystyy syömään vain kolme? Minulle olisi riittänyt 100 gramman rasia varsin hyvin. Se olisi voinut olla halvempikin. Voihan se olla, että konvehtirasioiden suunnittelussa on ajateltu, että samasta rasiasta syö useampi ihminen, mutta minun rasiasta ei yleensä syö. Eikä se ajatus nyt paljon lämmitä, kun tuijotan noita konvehteja, tiedän niiden olevan hyviä, mutta maistettuani jo yhden jokaista (paitsi appelsiinitryffeliä), oksentaisin ihan varmasti, jos söisin vielä yhdenkin lisää.

Lyhykäisyydessään siis: Marabou Symphonyt ovat aivan ihania konvehteja, mutta saisinko niitä (myös) pienemmissä pakkauksissa, kiitos!

Marabou Symphony konvehtirasia.

0 kommenttia