Kosmetiikkajoulukalenteri.

Kosmetiikkajoulukalenteri

1 loka 2012 | Joulukalenterit, Kosmetiikka

Sydämeni on lyönyt ylimääräisiä lyöntejä viime aikoina. Välillä se on jättänyt lyöntejä välistä ja olen myöskin huomannut pidättäväni hengitystä. Syy eriskummalliseen käytökseeni on tämä.

Lancôme on tänäkin vuonna tuonut markkinoille joulukalenterin, joka sisältää toinen toistaan ihanampia minikokoisia kosmetiikkatuotteita.

En ole kosmetiikka-addikti. Itse asiassa olen järkikäyttäjä, jos kosmetiikan käyttöäni pitäisi kuvailla yhdellä sanalla. Käytän hyväksi havaitsemiani, laadukkaita tuotteita. Käytän aina jokaisen purnukan loppuun. Ostan uuden tuotteen vasta kun entinen vetelee viimeisiään. Tai jos olen ostanut uuden jostain syystä valmiiksi, en varmasti avaa sitä ennen kuin entinen on käytetty loppuun viimeistä atomia myöten. Poikkeuksia teen ainoastaan käsivoiteiden, huulirasvojen ja suihkugeelien kohdalla, joita minulla on aina melkoinen repertuaari käytössä ja odottamassa. Mutta yleisesti ottaen en hamstraa kosmetiikkaa ja kulutan sitä kohtuudella.

SILTI en pysty vastustamaan tätä joulukalenteria. Joka tytön unelma! Lupaan käyttää jokaisen tuotteen uskollisesti loppuun, jos tämän saan. Lupaan yllättyä jokaisesta luukusta sydämeni pohjasta, vaikkakin näen takakannesta jo etukäteen, mitä tuotteita kalenteri sisältää. Lupaan rakastaa jokaisen luukun yllätystä tasapuolisesti ja nauttia jokaisesta käyttöhetkestä intensiivisesti.

MUTTA: Tätä ei saa Suomeen mitenkään. Wiltsu kirjoitti tästä jo viime vuonna. Emme saaneet kalenteria silloin. Vuosi sitten suunnittelimme lähtevämme hakemaan kalenterit tänä syksynä Lontoosta. No, elämä mutkisti asioita ja Lontoon reissu jäi pelkäksi aikeeksi. Ainoastaan Selfridges Iso-Britanniassa myy tätä kalenteria. He eivät toimita nettitilauksia Suomeen. Puhelintilauksia toki toimittavat Suomeenkin, mutta silloinkin pitäisi olla Iso-Britanniassa osoite. No minulla ei ole (vaikka jokaisella tontulla kuuluisikin olla osoite joka maassa, eikö kuuluisikin?). Minulla ei myöskään ole Englanninmaalla ketään tuttua, joka voisi auttaa tämän hankkimisessa. 

Viime vuonna lopulta hankin lohdutukseksi Anttilan meikkikalenterin, jonka sisällöstä olisin ollut onnellinen yläasteikäisenä, mutta en enää tässä iässä. Nähtäväksi jää, miten tänä vuonna käy.

0 kommenttia