Itse tehty joulukortti, punaista ja kultaa.

Korttiaskartelua

24 tammi 2012 | Askartelut & Käsityöt, Joulukortit

Helmikuun 14. päivä lähestyy, joten on aika askarrella ystävänpäiväkortteja. Samalla tekniikalla tein myös muutaman joulukortin malliksi, saa nähdä tuleeko tällaisia kortteja askarreltua enemmänkin ensi joulua varten.

Tältä näyttävät tekemäni ystävänpäiväkortit:

Itse askarreltuja ystävänpäiväkortteja.
Itse tehtyjä ystävänpäiväkortteja.

Ja tältä joulukortit:

Itse tehtyjä joulukortteja, kultaa ja punaista.

Korttipohjat leikkasin isosta kartongista tavallisen postikortin kokoisiksi, mutta avattaviksi. Etukannen reunan kuvioin mieheltäni syntymäpäivälahjaksi saamillani kuvioreijittimillä.

Kuvioreijittimet.
Kuvioreijittimien kuviot.

En ole koskaan aiemmin omistanut kuvioreijitintä ja olen näihin nyt niin ihastunut, että meillä on reijitetty kohta vessapaperitkin (no ei nyt aivan).

Kortin kanteen liimasin suikaleen erilaisista käsintehdyistä kauniista papereista (alennusmyynneistä), sekä puisen sydänkuvion (nekin alennusmyynneistä). Yhteen korttiin kokeilin kakkupaperiakin, mutta koska siihen ei sopinut reijitetty reuna, jätin kakkupaperikortin tekemisen yhteen kappaleeseen. 🙂 Kakkupaperin kupru ei muuten oikeasti näy niin kuin kuvassa, itse asiassa ennen valokuvan ottamista en huomannut koko kuprua… Samoin kuin ei oikeasti näy joulukortin liimakaan, siis tuo missä laitoin kullanväristä kiemuranauhaa liimalla kiinni koristepaperin reunaan. Noh, kamera paljastaa kaiken. 🙂

Nämä kortit olivat helppoja ja nopeita tehdä. Ihanaa lähettää pitkästä aikaa ystäville omatekemät ystävänpäiväkortit. 

0 kommenttia