Itse askarreltuja joulukortteja kiiltokuvista.

Korttiaskartelua

20 maalis 2012 | Askartelut & Käsityöt, Joulukortit

Minne ovat kadonneet vanhat kunnon kiiltokuvat? Eivät yhtään minnekään. Ne vaan unohdetaan aivan turhan usein ”hienompien” askartelumateriaalien varjoon. Halusinkin nyt tehdä pääsiäiskortteja kiiltokuvista. Kiiltokuvat ovat niin kauniita ihan yksinäänkin, että näihin kortteihin ei paljon lisukkeita tarvittu.

Löytyipä minulta myös jouluisia kiiltokuvia ja punaista kartonkia, joten tein muutaman joulukortinkin. Nämä kiiltokuvat olivat hieman paksumpia kuin tavalliset ja niissä oli ripustuslenkki, olivat nimittäin joulukuusenkoristeiksi tarkoitettuja. Kiiltokuvaan olisi jäänyt häiritsevä reikä, jos olisin ottanut narun pois, joten päätin ikäänkuin ”ripustaa” koristeet korttiin. Kuva on kiinni kaksipuoleisella teipillä ja kortin sisäpuolella naru on kiinni kannessa pienellä teipinpalasella. Yritin näihinkin lisäillä joitain muita koristeita, mutta ei, olivat parhaita ihan tällaisenaan.

Itse tehtyjä pääsiäiskortteja kiiltokuvista.
Itse askarreltuja pääsiäiskortteja kiiltokuvista.

Onnittelukortit olivat melkein loppu, joten nyt kun innostus oli päällä, niin pitihän se käyttää hyödyksi. Osa on 3D-kortteja, osa muuten vaan kauniista papereista kasattuja.

Itse tehtyjä onnittelukortteja.
Itse tehtyjä onnittelukortteja.

0 kommenttia