Kirjoittaja

Kuka on Joulureki-blogin ja Joulureki-verkkokaupan takana? Se selviää nyt!

Olen Teija Oulusta, alunperin Sonkajärveltä Ylä-Savosta. Suurimpia intohimojani ovat kirjoittaminen, lukeminen sekä musiikki, erityisesti laulaminen, pianonsoitto sekä joulumusiikin kuuntelu. Rakastan joulua, juhlatunnelmaa, leipomista, ruoanlaittoa, käsitöitä, askartelua… Niiden innoittamana syntyi Joulureki-blogi vuonna 2011. Syksyllä 2020 blogin rinnalle avattiin ympärivuotinen jouluverkkokauppa Joulureki Shop. Rakastan Joulureen kirjoittamista, jouluverkkokaupan kanssa työskentelyä ja innostun joulusta ympäri vuoden. Joulu on minulle elämäntapa. Voin sanoa olevani Jouluihminen isolla jiillä, suorastaan Jouluhullu.

Koulutukseltani olen tradenomi ja rakennusinsinööri. Tällä hetkellä Joulureki-verkkokauppa työllistää minut täysipäiväisesti. Siitä kiitos kuuluu teille ihanille asiakkaille!

Kiitos, kun olet tullut Joulurekeen! Otan mielelläni vastaan palautetta, tuotetoiveita verkkokauppaan sekä juttuehdotuksia blogiin sähköpostitse osoitteeseen teija.oivo (a) joulureki.fi tai Facebookissa tai Instagramissa. Tervetuloa myös seuraamaan Joulureen FB– ja IG-tilejä.

t. Teija Oivo

ps. Kuvassa tämä Jouluttaja on päässyt elämänsä ensimmäistä kertaa New Yorkiin joulukauppaan.