Joulusuklaita puutarjottimella

Joulusuklaita ChocoSomnialta

30 syys 2020 | Makeiset

Olin erittäin onnellinen päästessäni maistelemaan ChocoSomnian joulusuklaita jo näin syyskuussa. ChocoSomnia on oululainen suklaavalmistaja ja heidän joulusuklaansa tulevat myyntiin Joulureen lokakuussa avautuvaan verkkokauppaan.

Nämä suklaat ovat aivan ihania! Makuina ovat kaneli-valkosuklaa, piparkakku-maitosuklaa ja appelsiini-tummasuklaa. Ihastuin erityisesti kaneli-valkosuklaaseen. Hulluinta tässä on se, että normaalisti en edes pidä valkosuklaasta. Tähän valkosuklaaseen on kuitenkin upotettu kanelin maku niin taidokkaasti, etten edes huomannut syöväni valkosuklaata. Aivan hurmaavan herkullista, ei voi muuta sanoa.

Piparkakku-maitosuklaa ja appelsiini-tummasuklaa eivät jääneet yhtään huonommiksi. Piparkakku nyt vaan toimii maitosuklaan kanssa aina ja takuuvarmasti. Maistuu joululta ja voisin syödä sitä ihan loputtomiin. Appelsiininmakuinen tummasuklaa on erittäin täyteläistä ja suussasulavaa, aikuiseen makuun sopivaa voimakkuutensa vuoksi. Voisin kuvitella, että appelsiini-tummasuklaa sopisi myös punaviinin kanssa nautittavaksi. En ole sitä vielä testannut, mutta ehkäpä täytyy vielä testata.

Näiden kolmen suklaan lisäksi uuteen verkkokauppaani – Joulureki SHOP – tulee myyntiin myös muun muassa alemmassa kuvassa olevat pienillä kulkusilla varustetut roikkuvat joulukoristeet. Verkkokaupan tarkka avautumispäivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta lokakuun puolenvälin tienoilla se tulee olemaan. Tilannetta voi seurata täällä blogissa, Joulureen Fabecook-sivulla tai Instagram-tilillä tai Joulureki SHOPin nettisivulla osoitteessa shop.joulureki.fi.

Vaikka täällä Joulureen blogissa tulee jatkossa olemaan myös verkkokauppaan liittyviä tekstejä, ei blogi muutu pelkäksi Joulureki SHOPin mainoskanavaksi. Blogissa on tulevaisuudessakin monenlaista joulufiilistelyä kuten tähänkin saakka on ollut. Sekä tämä blogi että verkkokauppa ovat minun luomuksiani ja aikataulutan päiväni niin, että minulla riittää sopivasti aikaa molempiin. Parasta, tärkeintä ja ihaninta on joulu!

t. Teija

ChocoSomnian joulusuklaat

0 kommenttia