Täytettävä joulukalenteri ja joulukoristeita Joulureki Shop -verkkokaupasta

Joulureki Shop -verkkokauppa on avattu

18 loka 2020 | Kirjoittaja

Avasin Joulureki Shop -verkkokaupan torstaina. Olen niin onnellinen, että sain kaupan nyt auki. Olen rakentanut sitä kaksi kuukautta täysipäiväisesti ja paljon on hikeä vuodatettu kaupan valmiiksi saamiseksi. Torstaina aamuyöstä avasin kaupan ja jännitin niin paljon, että hädin tuskin nukuin koko yönä. Ensimmäinen ostos Joulureki Shopissa tehtiin jo heti torstaiaamuna ja kauppa toimi juuri niin kuin pitikin ja kaikki meni erinomaisesti. Loppuviikko onkin mennyt verkkokauppahulinoissa. Vastaanotto on ollut sydämellinen ja jouluinen. Toivon, että Joulureki Shop tuo teille kaikille paljon iloa ja minulle kauan kaipaamani jouluisen työn.

Joulureki Shopissa myydään tällä hetkellä joulukalentereita, joulukoristeita, joulukortteja, joulusuklaata, koruja ja paketointitarvikkeita. Laajennan ja muokkaan tuotevalikoimaa koko ajan. Myynnissä on myös suomalaisten käsityöläisten valmistamia artesaanituotteita. Pyrin valitsemaan kauppaan sellaisia tuotteita, joita ei myydä ihan jokaisessa kaupassa. Joulureki Shopissa on jouluisia tuotteita myös joulun jälkeen, aivan ympäri vuoden. Joulureki Shop -verkkokauppaan pääset tästä tai klikkaamalla sivun ylävalikosta tekstiä ”Joulureki Shop”.

Vaikka viime aikoina olenkin kirjoittanut tänne blogiin pääasiassa uudesta verkkokaupastani, blogissa on tulevaisuudessa samanlainen jouluinen meininki kuin aiemminkin. Kaikki blogijutut eivät liity verkkokauppaan, vaikka Joulureki Shop onkin iso osa Joulurekeä. Ensi viikolla blogiin tulee vielä pari verkkokauppaan liittyvää juttua, mutta toivottavasti lokakuun lopulla ehdin taas tekemään joululeivonnaisia ja pystyttämään joulukylän loppuun. Joulukylän rakentaminen on hyvällä alulla, mutta ihan vielä se ei ole valmis.

Täällä Oulussa satoi tänään ensilumi!! Sääennusteista päätellen lumi on huomiseen mennessä sulanut pois, mutta oli aivan ihanaa nähdä taas lunta. Tuli todella jouluinen fiilis!

t. Teija

0 kommenttia