Punainen devon rex -kissa istuu joululaatikossa joulunauhojen keskellä.

Joulureen uudet nettisivut

28 elo 2020 | Tapahtumat

Joulureen upouudet nettisivut julkaistiin keskiviikkona. Olen todella innoissani, että sain uudet sivut tehtyä ja maailmalle. Blogi näyttää nyt vielä enemmän minulta ja Joulureeltä kuin vanhat sivut näyttivät. Vanha sivusto ei ole näkyvissä enää. Siirsin suurimman osan vanhoista blogiteksteistä tänne uudelle sivustolle, joten tuolta yläreunan Blogi-valikosta ne löytyvät kategorioittain luokiteltuna. Siirtämättä jäivät sellaiset postaukset, jotka eivät enää olleet mitenkään ajankohtaisia sekä pari tekstiä, joihin olin tyytymätön ja joista aion tehdä tänä syksynä uudet versiot. Myöskään postausten kommentit eivät siirtyneet, joten kommentoikaa vaan tänne uuteenkin sivustoon yhtä runsaasti kuin vanhaan, niin saadaan mukavaa joulukeskustelua aikaiseksi.

Internetin syövereissä saattaa olla linkkejä vanhalle sivustolle, mutta ne linkit eivät enää valitettavasti toimi. Joulureen etusivun osoite toki on sama joulureki.fi kuin ennenkin, joten jos etusivulle on jossain linkkejä, niin ne kyllä ohjautuvat tännekin. Joulureen Facebookiin laittamani linkit eivät nekään enää toimineet, joten poistin ne kokonaan. Nostan tässä syksyn mittaan muutamia suosikkireseptejä ja -tekstejä uudelleen esille muistin virkistämiseksi. Uutta juttua on Joulurekeen tulossa tämän vuoden puolella yllin kyllin.

Joulurekeen on tulossa myös verkkokauppa ja nyt kun nettisivut ovat valmiit, pääsen panostamaan verkkokaupan rakentamiseen. Verkkokauppa tulee olemaan ympärivuotinen joulutavaroiden verkkokauppa. Teen kaikkeni, että saisin kaupan auki lokakuussa. Ilmoittelen täällä, Facebookissa ja Instagramissa, kun h-hetki on käsillä. Jos sinä valmistat tai maahantuot jouluisia tuotteita, jotka saattaisivat sopia Joulureen verkkokaupan henkeen, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseeni teija.oivo (a) joulureki.fi. Myös toivomuksia saa esittää siitä, millaisia tuotteita haluaisitte Joulureen verkkokaupasta ostaa.

Elokuun illat ovat pimenneet ja pian on syyskuu. Meillä kaivellaan joulukoristelaatikoita yksi kerrallaan esille ja koristeiden jälleennäkemisestä riemuitsee koko perhe, kuten kuvista näkyy.

Punainen devon rex -kissa istuu joululaatikossa joulukoristeiden keskellä

0 kommenttia