Hajuvesi sinisessä pullossa keijukoristeella, Van Cleef & Arpels, Feerie.

Joululahjoja

26 joulu 2011 | Lahjat

Minun ei ollut tarkoitus kirjoittaa saamistani joululahjoista ollenkaan blogiin, mutta tuli niin ihania juttuja, että on aivan pakko pyörtää päätökseni. Muutamia lahjoja tuli muiltakin, mutta aviomieheni yllätti minut harvinaisen iloisesti. Esittelenkin nyt häneltä saamani lahjat.

Tämä minulla oli jo etukäteen tiedossani, mutta silti sen saaminen tuntui erityisen jännittävältä. Hypistelin Lontoon matkalla Heathrowlla hajuvesipulloa, jota en lopulta kuitenkaan raaskinut ostaa. Kotiin päästyäni sain selville, ettei kyseistä hajuvettä myydä ollenkaan Suomessa. Katumus iski salaman lailla. Miksi? Miksi aloin pihtailla juuri silloin, kun ei olisi pitänyt? Matkustin Lontooseen saakka, joten yksi hajuvesipullo ei olisi siinä konkurssissa enää paljoa painanut. Tuntikausia kestäneiden etsintöjen jälkeen löytyi onneksi yksi nettikauppa, jossa tätä myytiin ja toimitettiin myös Suomeen. Tuoksu on sanoinkuvaamattoman upea ja pullo (erityisesti korkki) on kaunein näkemäni. Saanko esitellä, uusin rakkauteni: Van Cleef & Arpelsin Féerie.

Muutkin mieheltäni saamat lahjat osuivat nappiin. Hän oli ostanut läjän kirjoja, joita olin hypistellyt kaupoissa.

Viime yönä Chateau Marmontissa, Lauren Weisberger.
Jazztyttö peilaa, Anna Godbersen.
Sinkkuelämää, Ensimmäinen kesä New Yorkissa, Candace Bushnell
Kuppikakut & muffinit -kirja.
Kuppikakkuja herkkusuille -kirja.

Kahdesta jälkimmäisestä kirjasta saattaa tulla tulevan vuoden varrella juttua tänne blogiinkin, vaikkeivät niin jouluisia välttämättä olekaan. Täydellisen muffinssin metsästykseni sai siis kaivattua potkua näiden kirjojen kautta! Mutta älkää silti säikähtäkö, tämä ei ole muuttumassa muffinssiblogiksi, vaan pysyy joulublogina nyt ja aina.

0 kommenttia