Valkoinen, maalattu, puinen joulukello.

Budapestin joulutuliaiset

25 elo 2013 | Tunnelma & Perinteet

Tänä kesänä kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Budapestissä. Kauppahallista löytyi joulua helteestä huolimatta! Myynnissä oli kaikenlaisia jouluisia käsitöitä. Pidin kuitenkin maltin mukana ostoksia tehdessä ja tyydyin yhteen kauniiseen puiseen kelloon.

Valokuvaaminen täpötäydessä kauppahallissa oli hitusen työlästä ja vain yksi jouluinen kuva onnistui julkaisukelpoisesti. Monenlaista kaunista oli myytävänä ja tämänkin putiikin pitäjä teki koko ajan myynnin lomassa lisää käsitöitä.

Joulukoristeita.

Kauppakeskuksessa oli kuin minua varten myyntipiste, jossa oli aivan ihania leivontatarvikkeita. Sieltä lähti mukaan mm. tällaiset suklaamuotit.

Silikoniset suklaamuotit.
Silikoniset suklaamuotit.

Pipariukkomuoteilla pystyy tekemään sulatetusta suklaasta kuvioita, mutta lehtimuotit ovat sen verran isoja, että niillä voi tehdä täytettyjä konvehteja. Olen säästellyt näiden testaamista syksymmälle, mutta tuskin voin vastustaa kiusausta enää kovin pitkään. Veikkaisin, että konvehti-innostukseen hurahdettuani loppua ei näy.

Kesä on muutenkin mennyt mukavasti ja nopeasti. Joulu on ollut mielessä yhtä usein kuin ennenkin ja joululaulujen hyräily on ihan huomaamatta lisääntynyt loppukesää kohti. Ensi joulusta tulee kaikkien aikojen ihanin!

0 kommenttia