dvd

Bridget Jones – Holiday

24 marras 2011 | Elokuvat

Ihania hyvänmielentuojia ovat jouluiset elokuvat. Pienikin ripaus joulua elokuvan seassa saa aikaiseksi joulun taianomaisen tunnun. Kahdesta Bridget Jonesista ja The Holiday-elokuvasta koottu boxi takaa nautinnollisen pitkän leffaillan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Tokihan näitä elokuvia saa myös yksittäin. Bridget Jones – Elämäni sinkkuna on se elokuva, jonka olen nähnyt kaikista useimmin. Kirjakin on tullut luettua moneen otteeseen. Sanat eivät riitä kertomaan, täytyy itse kokea!

Jatko-osa Bridget Jones – Elämä jatkuu on melkein yhtä hyvä, joidenkin mielestä parempi. Hiemanhan minua alussa häiritsi se, että molemmat elokuvat poikkeavat niin paljon kirjojen tarinasta, mutta useita (kymmeniä) kertoja elokuvan nähneenä olen jo päässyt asian yli ja nautin jokaisesta katselukerrasta täysillä.

Sokerina pohjalla – The Holiday. Rakastan tätä elokuvaa! Tunnelma ei juuri jouluisempi voisi olla! Elokuva kertoo kahdesta naisesta, jotka vaihtavat koteja lomailutarkoituksessa kahdeksi viikoksi juuri joulun aikaan. Kate Winslet ja Cameron Diaz ovat täydellinen valinta elokuvan päähenkilöiksi. Ja Katen roolihahmon koti Englannissa on piste iin päälle… se täytyy nähdä!!! Voin vannoa, että jokainen jouluihminen rakastaa tätä elokuvaa!

P.S. Minulle kävi tiistaina pieni onnettomuus liukkaalla kotipihalla ja sen johdosta minulla on nyt yksi murtunut sormi (oikean käden nimetön). Sormi on teipattuna vieruskaveriinsa seuraavat kolmisen viikkoa, joten valitettavasti ihan lähiaikoina ei ole minulta tulossa askarteluja eikä mitään pientä piperrystä keittiön puoleltakaan. Monenlaista muuta juttua toki yritän kirjoitella sormesta huolimatta. Muistakaa hiekoittaa liukkaat pihat ajoissa!!!

0 kommenttia